U kolovozu ove godine navršilo se 13 godina od prerane smrti Antuna Krajinovića – Tune (1978. – 2009.), pjevača, gitarista i glavnog autora zagrebačkog punk benda Mikrofonija. U čast ove legende domaće underground scene njegovi prijatelji i ove godine organiziraju 12. po redu memorijalni koncert koji će se održati u Vintage Industrial Baru, u petak 07.10.2022. i subotu 08.10.2022.

Ono što je krenulo kao jedan dan okupljanja punk imena u petak 07.10. na sreću se pretvorilo u dvodnevni punk kaos. Naime, nakon što su se karte za petak rasprodale u svega dva-tri dana, organizatori su shvatili da je sljedeći potez na njima, i odgovorili na najbolji mogući način.

Iz organizacije su javili: Sve nas u organizaciji, a isto tako i bendove je zatekla ova cijela navala na karte koja se desila nakon objave događaja. Karte koje su dane u prodaju za petak 07.10. su se rasprodale u dva i pol dana!! Trebalo nam je dan-dva da se zbrojimo, svi međusobno čujemo, i brže-bolje dogovorimo još jedan dan za koncert! Znači dodan je još jedan koncert u SUBOTU 08.10.! Jedini bend koji zbog ranije dogovorenih privatnih obaveza ne može svirati i u subotu je KOMBINATOR. Na njihovo mjesto u subotu uletavaju FNC DIVERZANT, stari Tunini suborci, uvijek spremni pomoći u nevolji!! … Fala svima kaj i dalje volite pank i vidimo se na dva dana kaosa!!”

Ovime su proširili line-up bendove koji sada čine: PASI, Loš Primjer, Stare Pizde, One Step Away, Kombinator (petak) i FNC DIVERZANT (subota). Teško se oteti dojmu da su za proširenje događaja i veliki interes zaslužni veliki PASI, koji će se pred publikom pojaviti prvi put nakon 2016. godine.

Share.

About Author

Psiholog i Scrum master po struci, zaljubljenik u glazbu po prirodi. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE