U kolovozu ove godine navršilo se 13 godina od prerane smrti Antuna Krajinovića – Tune (1978. – 2009.), pjevača, gitarista i glavnog autora zagrebačkog punk benda Mikrofonija. U čast ove legende domaće underground scene njegovi prijatelji i ove godine organiziraju 12. po redu memorijalni koncert koji će se održati u Vintage Industrial Baru, u petak 07.10.2022. i subotu 08.10.2022.

Ono što je krenulo kao jedan dan okupljanja punk imena u petak 07.10. na sreću se pretvorilo u dvodnevni punk kaos. Naime, nakon što su se karte za petak rasprodale u svega dva-tri dana, organizatori su shvatili da je sljedeći potez na njima, i odgovorili na najbolji mogući način.

Iz organizacije su javili: Sve nas u organizaciji, a isto tako i bendove je zatekla ova cijela navala na karte koja se desila nakon objave događaja. Karte koje su dane u prodaju za petak 07.10. su se rasprodale u dva i pol dana!! Trebalo nam je dan-dva da se zbrojimo, svi međusobno čujemo, i brže-bolje dogovorimo još jedan dan za koncert! Znači dodan je još jedan koncert u SUBOTU 08.10.! Jedini bend koji zbog ranije dogovorenih privatnih obaveza ne može svirati i u subotu je KOMBINATOR. Na njihovo mjesto u subotu uletavaju FNC DIVERZANT, stari Tunini suborci, uvijek spremni pomoći u nevolji!! … Fala svima kaj i dalje volite pank i vidimo se na dva dana kaosa!!”

Ovime su proširili line-up bendove koji sada čine: PASI, Loš Primjer, Stare Pizde, One Step Away, Kombinator (petak) i FNC DIVERZANT (subota). Teško se oteti dojmu da su za proširenje događaja i veliki interes zaslužni veliki PASI, koji će se pred publikom pojaviti prvi put nakon 2016. godine.

Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE