Drugog vikenda u rujnu, tradicionalno stiže manifestacija Wine & Bike Tour Erdut, koja od 2014. godine privlači ljubitelje vina i prirode na “erdutski vinski polutok”, smješten na najpopularnijoj europskoj Eurovelo biciklističkoj ruti Dunav.

U rujnu se veselimo plodovima uloženog truda i rada, širimo dobar osjećaj i zahvaljujemo se na prilikama koje su nam pružene.“, navode organizatori te pozivaju sve da se pridruže u Erdutu na dionizijskoj manifestaciji kojom se slavi vino, umjetnost, ljepota druženja i zadnji dani ljeta na obalama Dunava.

Ovogodišnji program Wine & Bike-a održava se od 9. do 10. rujna, a posjetitelje već tradicionalno očekuje bogati mozaik sastavljen od dramskog i glazbenog programa, biciklističko – vinske utrke, pjenušavog doručka i dana otvorenih podruma Erdutskog vinogorja. Ovogodišnje izdanje upotpunit će nastup Ramba Amadeusa, a ulaznice su dostupne u sustavu ENTRIO. Cijena ulaznice iznosi 80 kn.

Wine & Bike Tour Erdut manifestaciju omogućuju Turistička zajednica Općine Erdut, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, Općina Erdut, Udruga vinara i vinogradara Erdut, Osječko – baranjska županija, Interreg Danube i projekt Amazing Amazon of Europe, Kreativna agencija Adverta i Salon pjenušavih vina Zagreb.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE