Nakon provedenih 10 godina kao 2CELLOS, šest studijskih albuma, skupljenih više milijardi streamova, nastupa na kultnim mjestima diljem svijeta i prodanih skoro milijun ulaznica za svoje energične nastupe, duet Luka Šulić i Stjepan Hauser danas najavljuju svoj posljednji nastup u Zagrebu u sklopu svjetske turneje i objavljuju kako je 2022. posljednja godina u kojoj nastupaju kao 2CELLOS!

“Ova turneja je kulminacija svega što smo kao 2CELLOS postigli. Ovo će biti najjači koncerti, s najvećim brojem posjetitelja. Popeli smo se zajedno na planinu i dosegli vrh onoga što možemo zajedno napraviti. Sve što smo naučili iz zajedničkog sviranja uložiti ćemo u ovu turneju. Koncerti će biti intenzivni, biti će snažni, biti će dirljivi I emotivni. Sve što možemo I znamo pokloniti ćemo publici – i onda možemo “umiroviti” 2CELLOS. Jeste li spremi proslaviti to sa nama?”

Zagreb je postao zadnja europska destinacija na kojoj će zajedno zasvirati ovaj planetarno popularni duet. To je ujedno i prilika za sve fanove iz Hrvatske , ali i iz okolice, da zadnji put vide I čuju 2CELLOS uživo. I kao što su sami naveli, ova će turneja biti nabijena energijom i emocijama kao niti jedna do sada. A Zagreb je dobio počasno mjesto.

Organizatori događaja su Vigna PR i KODA Events, a ulaznice možete pronaći na Eventimu! Pratite i službeni događaj za ostale informacije.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE