Za nekoliko dana putujemo u Šibenik na komorni spektakl unutar zidina tvrđave sv. Mihovila. Sada više ne baš tako nepoznati izvođač, Jack Savoretti uspješno je rasprodao ulaznice za nastup u Šibeniku ovu subotu, 30. srpnja!

Prve albume pamtimo po više folk prizvuku, dok se kroz razvoj karijere nešto više okrenuo pop žanru, Savoretti je ostao izvođač specifičnog vokala kojeg svakako vrijedi čuti uživo. Savoretti je svoj premijerni nastup u Hrvatskoj trebao održati prošle godine, no zbog neizvjesne situacije s koronavirusom došlo je do nemogućnosti spajanja datuma turneje koja se u potpunosti prebacila na tekuću godinu. Britanski kantautor na tvrđavu će doći godinu dana nakon planiranog prvog datuma koncerta, a kupljene ulaznice ostale su važeće za novi datum održavanja koncerta.

Organizatori iz Yammata su se pobrinuli i za (ne)službeni after party. Neformalni after party Tvrđave sv. Mihovila i programa ‘Yammat loves Jack Savoretti’ je u Tunelu u Mandalini gdje nastupa meksički DJ i producent Mufti koji u Šibenik stiže u sklopu svoje prve europske turneje. U Tunelu će Mufti pult dijeliti s PaleolitiKom, a za warm-up je zadužen mladi Martin B. Više informacija možete potražiti na službenom Facebook događaju.

Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE