Nažalost došlo je do odgode prvog izdanja Pannonian Rock Festivala u Rajevom selu koji se trebao održati od 11. do 14. kolovoza.

Prenosimo poruku organizatora sa službene Facebook stranice:

Pozdrav svima
Nažalost ovim putem moramo vam priopćiti najgoru moguću vijest, a to je da se Pannonian Rock Festival odgađa za 2023. godinu.
Paul Di’Anno i Rings Of Saturn su otkazali u zadnji tren kad više nismo mogli naći zamjenu kakvu smo željeli i to je jedan od glavnih razloga otkazivanja.
Paul Di’Anno je otkazao zbog zdravstvenih problema i ovim putem mu želimo brz oporavak!
Rings Of Saturn :
” Due to raising and unpredictable transportation costs, Rings of Saturn will be cancelling any scheduled appearances in the EU/UK for the summer of 2022. “
Druga stvar je to da je odaziv za EX YU Rock Dan bio jako loš i taj dan bismo svakako bili primorani otkazati,a s obzirom da ne želimo ništa raditi polovično odlučili smo odgoditi cijeli festival.
Brojka od skoro 500 ulaznica (do današnjeg dana,za trodnevni dio festivala), prodanih u svaki kutak Hvatske i desetak Europskih država možda nije ono što smo u startu očekivali ali definitivno daje uvid u svijetlu budućnost Pannonian Rock Festival-a.
Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su na nekin način sudjelovali u bilo kojem segmentu organizacije festivala, a najviše vama koji ste kupnjom ulaznice podržali festival.
Također hvala vam na velikoj podršci i ogromnom broju poruka podrške koje ste nam slali,zbog manjka vremena nekad nismo mogli odmah na sve odgovoriti, nadam se da nećete zamjerit.
Nakon skoro godine dana rada i truda iskoristit ćemo ovo da se malo odmorimo i sad imamo godinu dana ispred nas da podignemo ljestvicu na još višu razinu i pokušamo se iskupiti na taj način.
Što se tiče ulaznica,one vrijede za iduću godinu,ne moramo posebno napominjati da bi nam pomoglo da ostavite ulaznice za iduću godinu, ali to je naš problem a ne vaš,stoga svi koji žele novac nazad će ga i dobiti.
Pokušat ćemo u narednom vremenu stupiti u kontakt sa svakim od vas,oni koji su kupili ulaznice na Eventim.hrr, Entrio, ulaznice.hr, GIGS TIX i Tickets.rs mogu nam se javiti porukom jer njihove kontakte nemamo.
Želimo još napomenuti da svi koji ostave ulaznice za 2023. će dobiti posebne pogodnosti, za detaljnije informacije javite se porukom.
Ulaznice za 2023. uskoro u prodaji kao i prvi potvrđeni bendovi.
Ostaje nam samo da se nadamo vašem razumjevanju.
Pozdrav !!
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE