Zbog nepovoljne vremenske prognoze i najavljenih padalina odgađa se najavljeni koncert Ede Maajke, koji se trebao održati ovog petka u dvorištu stare pekare u Osijeku, u sklopu proslave dvadeset godina od izlaska albuma „Slušaj mater”. Novi termin održavanja je zabilježen za srijedu, 15. lipnja, na istoj lokaciji.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi termin održavanja koncerta. Oni kojima novi datum koncerta ne odgovara iz bilo kojih razloga, imaju pravo na povrat novca na prodajnom mjestu na kojem su kartu kupili (u Caffe Baru VooDoo) najkasnije do 15. lipnja u podne. Povrat novca za ulaznice kupljene u Entrio sustavu ostvaruje se putem LINKA  najkasnije do 15. lipnja u podne (12:00 h).

Foto: Samir Cerić Kovačević

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 90 kuna. Ulaznice je moguće kupiti u Caffe Baru Voodoo (Sunčana ulica 8, Osijek), na prodajnim mjestima Entrio i online.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Koncert organizira Dostava Zvuka.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE