Naširoko smatran jednim od najboljih MC-a ovih prostora, Edo Maajka, će u petak 03. lipnja održati koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo gdje će proslaviti dvadeset godina od izlaska albuma „Slušaj Mater”.

Nedavno je Edo Maajka predstavio novi album “Moćno” s kojim se vratio beatovima i klupskom zvuku. No ovoga petka slavimo 20 godina prvog albuma “Slušaj Mater” koji je u startu lansirao Edu u medijske orbite. Edin glavni okidač inspiracije za tekstove bila je socijalna nepravda prouzrokovana post ratnim vremenom. Također, bilo je tu i puno vedrine prožete humorom kroz iskrene i kreativne igre riječima. Uvijek aktualne numere poput “Slušaj Mater”, “Saletova osveta” i “Mahir i Alma” te bezvremenski hitovi “Prikaze” i “Jesmo’l sami” na čije se video spotove nekad klimalo glavom prije Dnevnika.

Osim prvog albuma, imat ćemo i priliku čuti i pjesme s drugog albuma “No Sikiriki”.

Noti Limun, na koncertu kao support, poznato je lice Rap Skillz betlova, a do sad je publici predstavio hvaljeni debitantski album “Gan Barsi” na kojem su surađivala brojna glazbena imena, a među njima i Edo Maajka. Album je dobio velike pohvale domaće hip hop zajednice.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 100 kuna. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu ili online putem Entria.

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE