S velikom tugom pišemo sljedeće retke… Dostava Zvuka, organizatori Ferragosto JAM festivala, jednog od najomiljenijih domaćih festivala, najavili su izdanje za 2023., pritom objavivši kako će to ujedno biti i posljednje izdanje festivala koji je značio iznimno puno za alternativnu glazbenu scenu Hrvatske.

Objavu organizatora prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji Ferragosta …

Ispričavamo se što ste toliko dugo čekali novosti o održavanju Ferragosto JAM festivala i zahvaljujemo na vašem strpljenju i upitima. Teško nam pada vijest koju ćemo podijeliti s vama, čekali smo nešto dulje nadajući se nekom rješenju, dali smo sve od sebe da se Ferragosto JAM održi ove godine, no to nam nije pošlo za rukom, unatoč mukotrpnom trudu našeg FJ crewa.

Naime, zbog radova u punom jeku na Orahovačkom jezeru ove godine neće biti ljetne sezone, pa tako ni Ferragosto JAM-a. Jezero, i cijeli prostor oko njega pretvorio se u veliko gradilište, jezero je isušeno i neće se puniti, te se, uz sve ideje koje smo pokušali realizirati, festival jednostavno ne može održati na svima poznatoj i voljenoj lokaciji. Grad je krenuo u realizaciju izgradnje odmarališta u sklopu kojeg će se na raspolaganje staviti sportski tereni, tribine, bungalovi, novi tuševi i sanitarni čvorovi, a radovi će potrajati do svibnja 2023. godine. Ferragosto JAM festival ne želi seliti na drugu lokaciju unatoč drugim ponudama i zbog toga se održavanje festivala odgađa za sljedeću godinu.

U svjetlu novih informacija najavljujemo posljednji ples i odlazak s velikim, šarenim praskom punim šljokica i konfeta – Ferragosto JAM održat će se po posljednji put od 3. do 5. kolovoza 2023. godine.
Više informacija o lineupu posljednjeg Ferragosto JAM festivala objavit ćemo u narednim mjesecima.

Sve kupljene i neiskorištene ulaznice vrijedit će i za novi datum održavanja festivala. Svi koji žele ostvariti povrat novca na kupljene ulaznice, mogu to učiniti do ponedjeljka, 1. kolovoza 2022. isključivo putem linka https://www.entrio.hr/refund

Pri kraju ove objave želimo se još jednom zahvaliti svima na zanimanju, podršci i predivnim uspomenama koje smo kroz godine Ferragosta stvarali zajedno. Ovaj festival ne bi bio to što jest da nije bilo vas, no dok se jedna vrata zatvaraju, druga se širom otvaraju.
Naša etiketa Dostava Zvuka marljivo radi, a naši bendovi pripremaju brojna iznenađenja, računamo na vašu dosadašnju podršku i ljubav te uzvraćamo istom mjerom.
Voli vas vaš FJ crew. 
Redakcija portala Mixeta ovim se putem želi zahvaliti organizatorima te svima uključenima u nastanak i put Ferragosta do statusa vjerojatno najomiljenijeg domaćeg festivala, za podršku, akreditacije i sve lijepe uspomene koje smo doživjeli na Jezeru kroz sve ove godine. Vidimo se dogodine svakako!
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE