Prvo događanje održat će se u Zagrebu, a do rujna će Žujina rođendanska turneja, koja osim
koncerata donosi odličnu klopu, zabavne sadržaje i omiljenu Žuju, proći kroz deset hrvatskih gradova!

Ožujsko pivo i Zagrebačka pivovara ove godine slave 130. rođendan, a tim povodom slavit će se u cijeloj Hrvatskoj! Zagreb, Rijeka, Pula, Sisak, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Zadar, Varaždin i Osijek bit će domaćini Žujine rođendanske turneje tijekom koje će građani moći uživati u izvrsnim koncertima, zabavnim igrama, odličnoj klopi i Žuji.

Za vrhunsku atmosferu na rođendanskoj turneji zaduženi su Psihomodo Pop, Neno Belan
i Fiumens, TBF, Pips,Chips & Videoclips, Vatra, Letu Štuke, Silente, Mašinko i Žuja
Rock band.

“Ove godine ponosno slavimo 130 . rođendan omiljenog Ožujskog piva i Zagrebačke pivovare. Veliku slavljeničku godinu obilježavamo posebnom rođendanskom kampanjom, predstavljanjem Ožujsko Legendarnog piva, a posebno se veselimo Žujinoj rođendanskoj turneji. Vrhunski bendovi, zanimljiv program, dobra klopa i hladna Žuja garantiraju dobar provod. Pozovite prijatelje i uživajte s nama diljem Hrvatske! Jer kada Žuja slavi, s njom i nazdravi!” rekla je Mateja Kovačević, brend menadžerica za lokalne brendove.

Psihomodo Pop, omiljeni domaći rockeri, koji će svoj okrugli 40. rođendan obilježiti sljedeće
godine, sviraju u Zagrebu i otvaraju Žujinu rođendansku turneju. U svom stilu najavljuju
nezaboravnu svirku.

“Dragi ljubitelji dobrog rock ‘n’ rolla dođite na tulum u petak, bit će veselo.
Svirat ćemo neke od svojih najvećih hitova, i ludo se zabaviti”, najavio je Davor Gobac.

I omiljeni punkeri nove generacije Mašinko već imaju svoju vojsku obožavatelja:

“Veselimo se nastupu na Žujinoj turneji povodom 130. rođendana i vjerujemo da će se pamtiti po dobroj
zabavi”, poručuje ekipa iz benda Mašinko.

Mašinko

Dok Žuja slavi 130., Neno Belan i Fiumensi ove godine obilježavaju 25 godina rada i spremni su za Žujinu rođendansku turneju. Stižu i u Zagreb.

“Rođendani su uvijek dobar povod za proslave i koncerte, pa tako i Žujin rođendan. Ovakvu brojku treba zaista posebno obilježiti. Jako mi se sviđa i kako je to Žuja zamislila, a posebno to što će svoj rođendan proslaviti s cijelom Hrvatskom”, komentirao je Belan i dodao kako vjeruje da će atmosfera biti prava slavljenička.

Neno Belan

U to je uvjeren i Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra:

“Jedva smo dočekali da se vratimo koncertima i starom normalnom, stoga se posebno veselimo koncertima kojima ćemo obilježiti Žujin rođendan. Hvala Žuji što nas je pozvala, a sve ljude dobre volje, željne dobrih svirki pozivamo da nam se pridruže”, rekao je i otkrio da će u subotu na Trgu Franje Tuđmana zasvirati i neke od svojih najvećih hitova među kojima su “Tango”, “Tremolo”, “Ima li budnih”, “Bilo je dobro dok je trajalo”, “Vidi kako se smiješ” i mnogi drugi.

Ivan Dečak

Osim Psihomodo popa, Mašinka, Nene Belana i Fiumensa i Vatre, za dobru atmosferu na Žujinim rođendanskim tulumima koji će uslijediti narednih mjeseci, pobrinut će se i popularni Silente. Nakon hita “Navečer se srca lome” kojim su započeli svoju novu fazu, a zatim i “Mene moje uši lažu” i “Nikada ovako”, ovih dana su predstavili novi singl “Idi” s kojim su nastupili na Zagrebačkom festivalu te će upravo s tim pjesmama nastupiti i na Žujinoj pozornici.

“Super nam je biti dio ove priče i veselimo se popeti na pozornicu i proslaviti s publikom Žujin rođendan. Ožujsko pivo se uvijek vezalo uz dobru glazbu, svirali smo već na mnogim događajima pod Žujinim pokroviteljstvom i zato nam je drago što su nas pozvali da svi zajedno obilježimo ovaj jubilej onako kako najbolje i znamo – uz pivo i svirku“, rekli su uoči turneje.

Silente

Prva postaja velike turneje je Trg dr. Franje Tuđmana u Zagrebu, 13. i 14. svibnja, a detaljni
raspored Žujine rođendanske turneje dostupni su na 130.ozujsko.com i Žujinoj Facebook
stranici.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE