HARD summer festival dobiva i svoju europsku inačicu, a poprište događaja biti će ni manje ni više nego Split!

Planetarno popularni festival HARD Summer koji se godinama uspješno organizira u SAD-u od ove godine dobiva svoju europsku inačicu. Vodeći će se sjevernoamerički festival 6. kolovoza 2022. predstaviti velikom broju domaćih i stranih posjetitelja uz spektakularan nastup superzvijezde globalne scene – Calvina Harrisa. Uzbudljiv nastup jednog od vodećih svjetskih glazbenih izvođača dogodit će se pred tisućama posjetitelja na popularnoj splitskoj plaži Žnjan. Idilični spoj sunca, mora i plesne glazbe, ovaj bi događaj trebalo učiniti jednim od najnezaobilanijih partyja na plaži, ne samo na Jadranu već i puno šire.

Producent, DJ i tekstopisac Calvin Harris predstavlja figuru moderne plesne glazbe, srušivši svjetske rekorde i dominirajući top ljestvicama. Ima preko 35 milijardi kombiniranih audio i video streamova u svojoj povijesti karijere, što ga čini jednim od najgledanijih umjetnika na YouTubeu i jednim od najvećih streaming umjetnika Sony Musica. Calvin je surađivao s svjetskim umjetnicima, uključujući Franka Oceana, Pharrella Williamsa, Rihannu, The Weeknd i Travisa Scotta. Njegov rad je osvojio niz vrhunskih glazbenih nagrada i nominacija, uključujući 14x nominacija za MTV VMA i 2x pobjede, 5x nominacija za GRAMMY i nagradu GRAMMY 2013. u kategoriji najboljeg glazbenog videa za “We Found Love”.

Ulaznice će se naći u pretprodaji od srijede 4. svibnja (12 h po srednjeeuropskom vremenu) dok će otvorena prodaja započeti u četvrtak 5. svibnja (12 h po srednjeevropskom vremenu). Svi zainteresirani mogu pronaći dodatne informacije o ulaznicama na web stranici www.hardsummer.eu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE