Poslije 15 godina stanke showbizz zove svoje padovane na još jedan rollercoster avantura koji se održava u osječkom klubu Epic 20. svibnja.

2002. godine u Donjem gradu okuplja se bend Praxitens koji dolazi iz davne 2040. godine kako bi širio zvukove iz budućnosti. Synth-pop-post-erotic punk koji još nitko nije čuo. Bend snima 50 studijskih albuma te u Chicagu pravi koncert koji je jače popraćen od utakmica Bullsa. Svojim scenskim nastupom iz budućnosti skidaju donje rublje, žene ostaju trudne, muškarci kampiraju u gaćama do idućega dana…
Stari fanovi oduvijek će pamtiti nastupe u Big Benu, Malom Princu, Cadillacu, Rock Clubu, Slaviji, Posh-u, Mediumu. Tadašnji članovi benda bili su Miško, Leso, Kizo, Desa, Sale. Kroz godine showbizza neki članovi traže spas u drugim gradovima, poslovima, ženama… Novi članovi benda su Tomo, Perka i Drale, fanovi benda koji bi radije bili u prvim redovima nego na bini, ali, entuzijastično obavljaju svoje uloge! Isti zamjenjuju Desu i Saleta, tj. gitaru i synth bass. Na nadolazećem koncertu neke pjesme bit će premijerno odsvirane na live bubnju za kojim sjedi Perka iliti Perkele.
Podršku na stage-u prije i poslije glavnog acta pružiti će osječki dvojac bez kormilara, Minimalist & Renđer DeMorales.

Karte u pretprodaji 50kn na dan koncerta 65kn. Pretprodaja u Barcelona pubu, Amsterdam pubu i Malom princu.
Karte će biti dostupne na lokacijama od srijede 27.04. od 18h.

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE