Američki sastav Alter Bridge vraćaju se u Zagreb, a u sklopu velike europske turneje “Pawns & Kings” nastupit će u Domu sportova 26. studenog 2022.

Alter Bridge u Zagreb, tako, ne dolazi sam već uz sebe glasno pojačanje u obliku sastava Halestorm i Mammoth WVH.

Alter Bridge predvodi svjetski vokalist Myles Kennedy, a ove zime vraća se sa svojom supergrupom, kojeg uz njega čine još tri člana post grunge banda Creed – gitarist Mark Tremonti, inače glavni autor benda, basist Brian Marshall i bubnjar Scott Phillips.

Alter Bridge trenutno rade na snimanju sedmog studijskog albuma, a ovo će ujedno biti i prilika za prvi puta čuti nove pjesme uživo, stoji u priopćenju organizatora Los Angeles Agency.

Pridružuju im se i gosti, Grammyjem nagrađeni rock bend Halestorm. Ekipa iz Pennsylvanije 6. svibnja će objaviti novi album “Back From The Dead”, koji uključuje i posljednji singl “The Steeple”, a nastup u Zagrebu bit će prilika čuti presjek dosadašnje glazbene karijere uz moćnu vokalisticu Lzzy Hale. Svake večeri na turneji koncerte će otvoriti i Mammoth WVH, sin Eddie Van Halena, koji će predstaviti svoj debitantski album, a nakon što je osvojio ovogodišnju Grammy nominaciju za singl “Distance”, trenutno je na turneji s bendom Guns N’ Roses.
Ulaznice su u prodaji od petka 29. travnja po early bird cijeni od 200 kn. Ta cijena će vrijediti do 15. lipnja, a dan nakon penje se na 230 kn. Na dan koncerta, za ulaznicu će trebati izdvojiti 260 kn.
Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE