U ponedjeljak, 11. travnja u Močvari dogodit će se prava međunarodna metal svetkovina! Ljubitelji žestokog zvuka doći će na svoje jer u Zagreb dolaze Dynazty, Sirenia, Surma i Holy Mother.

Dynazty je hard’n’heavy band iz Stockholma koji po prvi put dolazi u Hrvatsku. Osnovani su 2007. i dosad su izdali sedam studijskih albuma. U rodnoj Švedskoj su postali vrlo respektabilno ime i probili se u mainstream. Između ostalih surađivali su i s Peterom Tagtrenom (Hypocrisy, Pain), a prati ih reputacija sjajnog live benda.

Sirenia je prošle godina slavila 20 godina benda, a ovo će im biti drugi nastup u Zagrebu. Ovi norveški gothic/symphonic metalci predvođeni su sjajnom francuskom opernom pjevačicom Emmanuele Zoldan (Trail of Tears, Turisas). Dosad su izdali 10 studijskih albuma i jedan su od najutjecajnijih bendova ovog žanra uopće.

Surma je projekt iza kojeg stoje češko-ukrajinska pjevačica Viktoria Surmova i Heri Joensen, inače vokal poznatog folk metal benda Tyr s Farskih Otoka. Bend je nastao 2018., a zvuk mu se može opisati kao kombinacija symphonic i progressive metala. Album prvijenac izdao im je Metal Blade Records, a stvari s njega moći ćete poslušati u Močvari.

“Mi iz benda Surma baš se jako veselimo svirati prvi put u Hrvatskoj, kao i posjetiti vašu zemlju. Počašćeni smo što možemo dijeliti pozornicu s bendovima kao što su Dynazty, Sirenia i Holy Mother. Također, jako smo sretni što su turneje ponovno moguće pa se nadamo da će puno ljudi doći u Močvaru i proslaviti tu činjenicu s nama. Obećavamo vam da će to biti koncert za pamćenje”, izjavila je pjevačica Viktoria.

Holy Mother je američki hard’n’heavy bend s Long Islanda oformljen davne 1994. Do sada
su izbacili šest studijskih albuma, a u siječnju 2021. svjetlo dana ugledao je Face This
Burn koji će promovirati u Močvari.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 160 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i preko sustava Entrio, a na ulazu će koštati 180 kuna. Službeni događaj dostupan je klikom OVDJE.

SATNICA:
18:00 Vrata
18.20 Holy Mother
19.15 Surma
20:10 Sirenia
21:40 Dynazty

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE