The Smile – novi bend kreativnog dvojca Radioheada u Zagrebu otvara europsku turneju u Hali Zagreb u ponedjeljak, 16. svibnja!

Novi bend kojeg čine Thom Yorke i Jonny Greenwood iz Radioheada i Tom Skinner iz Sons of Kemet upravo u Zagrebu otvaraju svoju premijernu europsku turneju. Hrvatska će tako postati polazišna točka turneje s preko 30 koncerata novog benda, koji je već svojim prvim singlovima i nastupima izazvao veliku pažnju, a njihov budući album je već proglašen ‘najiščekivanijim izdanjem godine’.
Yorke i Greenwood kreativna okosnica Radioheada jednog od najutjecajnijih bendova današnjice pozvali su u The Smile Toma Skinnera, bubnjara benda Sons of Kemet, čiji je prošlogodišnji album “Black To The Future” bio visoko na listama najboljih albuma 2021. godine.
Dugo već i hrvatska publika iščekuje koncert Radioheada na domaćem terenu, ali s obzirom na zvuk The Smilea, koji kritičari uspoređuju s opuštenijim i slobodnijim Radioheadom, a bend nazivaju “Radiohead u power trio formatu” ovo je jedinstvena prilika za doživjeti Yorkea i Greenwooda u live nastupu.
Nedavno su The Smile odsvirali tri uzastopna rasprodana koncerta uživo u rasponu od šesnaest sati, koji su istovremeno emitirani u stvarnom vremenu, putem live streama za publiku širom svijeta. Koncerti koji su održani u londonskom klubu Magazine te u filmski efektnoj režiji nagrađivanog Paula Dugdalea (The Rolling Stones, Adele, Paul McCartney), bili emitirani diljem svijeta već su proglašeni za sada glazbenim događajem godine, a kritika i publika ne prestaje nizati odlične kritike.
Ulaznice za ovaj jedinstven koncert po cijeni od 379 kuna mogu se kupiti putem Entrio i Eventim sistema.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE