Legendary Festival nakon jednogodišnjeg Covid-hiatusa vraća se na velika vrata.

Kako nam je svima već dobro poznati Koronavirus pokvario sve festivalske i koncertne planove za 2020. godinu, ostali smo uskraćeni za novo izdanje Legendary Festivala koji se u svoje 3 godine postojanja i više nego iskazao dovođenjem ponajvećih svjetskih imena trance žanra kao što su Paul Van Dyk i Markus Schulz (podsjetnik kako nam je bilo na koncertu Markusa Schulza možete pročitati OVDJE). U skladu s jačinom tih imena, ove godine stiže možda i najveće od svih: talijanski “pure trance” čarobnjak Giuseppe Ottaviani, kojemu će ovo biti premijerni posjet kontinentalnom dijelu Hrvatske, nakon što je nekoliko puta pohodio Zrće.

Već dugi niz godina na sceni, stekavši vjernu publiku sklonu njegovom prepoznatljivom melodic trance zvuku, najpoznatiji je ipak po albumu EVOLVER iz 2019. koji je sadržavao hit singlove Tranceland, 8K i Panama. Kao Dugogodišnji veteran trance glazbe, Ottaviani je također član projekta Pure NRG s britanskim producentom Solarstoneom.

Društvo u lineupu će mu pravit Ruben de Ronde, nizozemski trance producent te redovni su-voditelj najpoznatijeg trance podcasta na svijetu: A State of Trance, kojeg redovno vodi svaki tjedan (točnije, već TISUĆU tjedana) uz Armina Van Buurena, s kojim je prije nekoliko mjeseci proslavio jubilarnu 1000. epizodu radijskog serijala A State of Trance.

Nikako ne treba zanemariti ni podršku koju će pružiti Woody Van Eyden, nizozemski producent te Corti Organ, trenutno naše najjače domaće trance ime čiji se hitovi redovno nalaze u ASOT podcastu, kao i u mnogim remixima na festivalskim setovima.

Ukoliko epidemiološka situacija bude kontrolirana dovoljno dobro za održavanje festivala, on bi se trebao odviti u zagrebačkom Boogaloo-u, 15. listopada s početkom u 18 sati.

Karte se mogu nabaviti u ENTRIO sustavu po cijeni od 150kn za regularnu, odnosno 200kn za VIP ulaznicu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE