Finale ovog, kao i zadnja 2 ljeta, posvećeno je još jednom izdanju Urban fest Osijek koji će se 17. i 18. rujna 2021. godine održati u prostoru Stare pekare u Tvrđi.

U petak 17. rujna festival otvara mlada osječka grupa Vanja i Nešvil funk nakon kojih na pozornicu stiže još jedan mladi osječki reper, Manda, koji će napraviti dobrodošlicu traperima iz KUKU$ Klana. Nakon zagrebačkih trapera publiku će dodatno zagrijati Kandžija i Gole žene, a prvi dan na glavnoj pozornici festivala zaključit će Ajs Nigrutin i Timbe.

Subota, 18. rujna, nastavlja se s istim osjećajem u grudima i na drugim mjestima, ali u ponešto drugačijem ritmu. Sve započinje uz osječke punk – grungere, Igla i Ziherice, a nešto kasnije nastupit će Aklea Neon. Slijedi šutka uz Gužvu u 16-ercu da bi sve se privelo kraju uz Pips, Chips & Videoclips i Repetitor.

Organizatori poručuju kako za spavanje neće biti ni vremena jer će se paraleno odvijati i elektronski stage u prostoru nekadašnjeg kluba Epic. U petak 17. rujna očekuje nas od 23 sata DnB-Trap Takeover. Nastupaju poznata i jaka imena drum&bass scene u Hrvatskoj – Kula, Logics, Leeks i Trapverse.

U subotu, 18.rujna, drugog dana festivala, elektronski stage već tradicionalno preuzima TRAUM. Nastupaju Insolate i Volster, a pratit će ih Kolek3k i Phrasal.

Ulaznice za Urban fest Osijek mogu se kupiti putem sustava Entrio online te u Dancing bear poslovnici u pothodniku u Osijeku. Festivalska ulaznica iznosi 80 kuna u pretprodaji, dok ju na ulazu nećete moći kupiti. Dnevna ulaznica u pretprodaji iznosi 60 kuna, a na ulazu 80 kuna.

VAŽNO: Sukladno aktualnim mjerama epidemiološke zaštite i odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske svi posjetitelji koncerta prilikom ulaza u koncertni prostor moraju prikazati EU digitalnu COVID potvrdu. Osim potvrde, važeći će biti i negativan test ne stariji od 48 sati kojeg će biti moguće odraditi i na licu mjesta. Testiranje na ulazu festivala bit će moguće napraviti od 18 sati, a cijena testiranja iznosit će 60 kn. Važna napomena je da je testiranje moguće samo uz kupljenu ulaznicu za Urban Fest Osijek.

PROGRAM PO DANIMA:

17. rujna od 20.00 sati
20:00 Vanja i Nešvil funk
21:00 Manda
22:00 Kuku$
23:15 Kandžija i Gole žene
00:45 Ajs Nigrutin i Timbe

18. rujna od 20.00 sati
20:00 Igla i Ziherice
21:00 Aklea Neon
22:00 Gužva u 16-ercu
23:15 Pips, chips i videoclips
00:45 Repetitor

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE