Nakon svjetske turneje koja je privukla više od milijun obožavatelja u arene, stadione i pozornice na otvorenim prostorima, skladatelj nagrađivan Oscarom, Grammyjem i Zlatnim globusom Hans Zimmer vraća se na pozornicu s novom velikom turnejom kroz Europu od veljače 2022. Datum ljubljanskog koncerta je 26. veljača iduće godine, a lokacija Arena Stožice.

Skladatelj Hans Zimmer zaslužan je za najutjecajniju filmsku glazbu našeg vremena. Skladatelj, koji je 2018. dobio 11. nominaciju za Oscara za glazbu za hit Dunkirk, u režiji Christophera Nolana, inovator je posebnog formata za koncertno izvođenje i istovremenog doživljaja filmske glazbe.

Njegovi prethodni koncert “Hans Zimmer Live” izvodili su se između 2014. i 2019., iznenadivši i milijunsku publiku i kritičare. Umjesto projiciranih filmskih scena, Zimmer je na središnjoj pozornici nastupio kao glazbenik i domaćin s orkestrom, zborom i pratećim ansamblom, omogućujući slušateljima da u potpunosti urone u njegove voljene skladbe iz filmskog svijeta.

Po prvi puta nastupat će u Sloveniji, a ovu izvanrednu priliku probat će ne propustiti svi ljubitelji njegove filmske glazbe, stoga požurite po ulaznice. Ulaznice su dostupne na Eventim sustavu OVDJE.

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE