Dočekali smo. Koncertna sezona kod Stare Pekare u Osijeku započinje u suradnji sa zagrebačkom Los Angeles Agency, a prve koncerte koje će Osječani u lipnju imati prilike doživjeti su Hladno Pivo i Goran Bare & Majke.

Žustro su krenule najave za koncertnu sezonu u Osijeku, točnije u dvorištu Stare Pekare, edukativnom i informativnom turističkom centru za mlade – u suradnji s Kulturnim centrom Osijek i Los Angeles Agency, 24. lipnja rezerviran je za Hladno Pivo, a nekoliko dana poslije, 27. lipnja na istom mjestu će zasvirati Goran Bare & Majke.

HLADNO PIVO 24.6.

U dvorištu Stare pekare u četvrtak, 24. lipnja 2021. koncert će održati Hladno pivo. Početak je u 20:30 sati. Službeni event pogledajte OVDJE. Karte su u pretprodaji 80, a na dan koncerta 100 kuna. Prodajno mjesto online je Eventim i sva njihova fizička prodajna mjesta od 7. lipnja.

GORAN BARE & MAJKE 27.6.

U dvorištu Stare pekare u nedjelju, 27. lipnja 2021. koncert će održati Goran Bare i Majke. Početak je u 20:30 sati. Službeni event pogledajte OVDJE. Karte su u pretprodaji 80, a na dan koncerta 100 kuna. Prodajno mjesto online je Eventim i sva njihova fizička prodajna mjesta od 7. lipnja.

 

Koncerti će biti održani u limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Oba programa sufinancirana su putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE