Dobrodošli! Ušli ste u Zemlju Kamenog Bizona. Uđite, udahnite, razgledajte, ponjušite, poslušajte album riječkog narančastog art kolektiva kojeg su za vas pripremili Gospođo Pitomi, Sunce Mamino, Zoki Oktava i Gospodin Morski.

Nakon najavnih singlova i videospotova za ‘Moje pleme’‘Alkohol’‘Tijelo’ i ‘Stanica’, album ‘Zemlja Kamenog Bizona’ napokon vas očekuje na svim streaming servisima.

Pogladite tišinu, pomognite ČŽŠ gospođi, zastanite na stanici, nađite svoje pleme, ugasite diode i posjetite dućan kod Crne Meksikanke. Osim albuma koji vas vodi u stanje svijesti Mrave Brojim i Zemlju Kamenog Bizona, od nedjelje u podne na njihovoj će web stranici biti dostupna i računalna igrica MRAVOBROJ koja je osmišljena kao spoj zabave i stjecanja vještina odnosno obrazovanja.

Cilj igrice je da upravljajući narančastim autobusom aka mravobroj transportom skupite tzv. brojalice, a uspješnim završetkom igrice stječete titulu ‘’Diplomirani Mravobroj’’ te vam se dodjeljuje JeBeMeGe (Jedinstveni Broj MraveBrojim Građana) Zemlje Kamenog Bizona. Važno je istaknuti da vas prilikom igranja bodre osobno glasovi članova narančastog art kolektiva te vam pomažu u brojanju. Titulom se možete pohvaliti na društvenim mrežama te sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti npr. njihov album Zemlja Kamenog Bizona koji su objavili u tegli za cvijeće.

“S obzirom na tešku trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom, na loše ekološko stanje u kome se nalazi naša planeta Zemlja dugo smo razmišljali o formatu u kome ćemo objaviti naš album prvijenac ‘Zemlja Kamenog Bizona. U želji da naš album koji je svojim sadržajem zdrav za okoliš, isto tako bude i medij na kome će se nalaziti, odlučili smo objaviti ga na vazi za cvijeće, odnosno na tzv. ‘Paketu samopomoći – Zemlja Kamenog Bizona’. Uz pomoć tog paketa omogućeno vam je da učinite nešto dobro za sebe, za svoje bližnje i za svoju okolinu čime automatski podižete kvalitetu života i budućim naraštajima i njegujete ono što je dobro u vama kako bi bili bolji prema sebi a time i prema drugima. Korištenje paketa odobrilo je i Ministarstvo za očuvanje digniteta Kamenog Bizona.’’ – poručio nam je Gospođo Pitomi iz benda.

Zemlju Kamenog Bizona ovaj kreativni narančasti art kolektiv predstavit će nam uskoro i live svirkom u Rijeci. U petak, 18.6. Mrave Brojim zasvirat će kao predgrupa legendama hrvatskog rocka Psihomodo Popu i Letu 3 na Trgu Riječke rezolucije.

‘’Zadovoljstvo nam je najaviti i premijernu izvedbu materijala s albuma na koncertu 18.6. u Rijeci na Trgu Riječke rezolucije u društvu Psihomodo popa i Leta 3. Nakon dugog perioda tišine biti će veliki gušt zasvirati pred pravom živom publikom, poslati joj energiju koju smo svi skupa nakupili tijekom trajanja pandemije i otvoriti prolaz u Zemlju Kamenog Bizona. Dođite ekpiče, bit će nezaboravno’’ – poručuju iz Mrave Brojim.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE