Goran Bare i Majke dolaze 27., 28. i 29. svibnja u dvorište Akademije likovnih umjetnosti održati tri već rasprodana koncerta.

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare i njegov prepoznatljivi glazbeni potpis osvojili su generacije fanova. Kroz više od tri desetljeća stvorene su najvažnije himne rock antologije, poput “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Fantastična vatra“, „Krvarim od dosade“, „Put ka sreći“, „A ti još plačeš“, „Vrijeme je da se krene“, „Grešnik“ ili „Teške boje“.

Bare i Majke provest će publiku kroz prebogati katalog rock klasika sa svog repertoara. Bit će ovo prilika čuti i singl “Rođen za suze”, kojim se najavljuje novi studijski album planiran ove godine, a koji je nominiran za Porina u kategorijama za pjesmu godine i najbolju izvedbu grupe s vokalom. Prošlu godinu Bare i Majke zaokružili su s Rock&Off Iskonovom nagradom publike, što samo još jednom potvrđuje status koji uživa ova neumorna rock ikona.

Program je sufinanciran putem natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. 

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE