Čekali smo, čekali i dočekali! Omiljeni i najposebniji zagrebački glazbeni festival kojeg tradicionalno obilježavamo u veljači, svoje šesto izdanje održat će 21. i 22. svibnja na krovu garaže Tuškanac!

Za točno dva tjedna, u totalno promijenjenim okolnostima i izvedbi, konačno ćemo nadoknaditi izgubljeno! Dva dana zaredom, na novoj lokaciji i uz četiri benda (pro)slavit ćemo ljubav i život i glazbu! Turbulentna i neizvjesna protekla godina pokazala nam je da se sve može, doslovce preko noći, preokrenuti za 360 stupnjeva, a istovremeno potvrdila činjenicu da bez glazbe ne možemo.

U petak 21.05., na krov garaže Tuškanac prvi se penju ambasadori pozitivnih vibracija, naš reggae roots bend Brain Holidays, nakon kojih stage preuzimaju Psihomodo Pop, a subotnju večer započinjemo uz opaku rokenrol petorku Donkey Hot i nastavljamo uz spektakl naših i vaših, omiljenih Let 3.
Festival će se održati u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH, a u prodaju je pušteno svega 350 ulaznica dnevno.
Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 100 kuna dok je festivalska u prodaji po 170 kuna. Dostupne su online putem entrio.hr kao i na svim Entrio prodajnim mjestima.
Službeni event pogledajte OVDJE.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE