Britanska reperica i pjevačica IAMDDB dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u ponedjeljak, 13. prosinca, u sklopu europske turneje.

Pravim imenom Diana De Brito, IAMDDB kombinira bezvremenski jazz i soul pod utjecajem Nat King Colea i Erykah Badu, pomiješan s modernim trapom i R’n’B-om. Fuzijom različitih žanrova stvorila je vlastiti koji naziva urban jazz, a nerijetko ju se smatra jednom od najkreativnijih umjetnica iz UK-a.
2017. godinu je obilježio prvi hit, zarazni singl “Shade”, koji je postao viralan u UK-u s milijunskim pregledima na online platformama. Kroz sljedeće dvije godine nastavio se graditi hype oko IAMDDB zahvaljujući njezinim mixtapeovima “Hoodrich, Vol. 3”, “Flightmode, Vol. 4” i “Swervvvvv.5”. Sve je kulminiralo uvrštavanjem u BBC nagrade za najbolji zvuk 2018. kada je proglašena jednom od mladih nada glazbene scene, a sljedeće godine se našla i na Forbesovoj listi najutjecajnijih mladih Europljana.
Prodaja ulaznica kreće u ponedjeljak 8. ožujka. Cijena će iznositi 100 kn sve do 30. travnja, nakon čega se penje na 120 kn i vrijedit će do 31. listopada. Od 1. studenog za ulaznicu će trebati izdvojiti 140 kn, dok će na dan koncerta koštati 160 kn. Ulaznice se mogu kupiti online na www.entrio.hr i www.eventim.hr.
Organizatori: Los Angeles Agency & Tvornica Kulture – FB event možete naći ovdje.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE