Danas u 18h saznat ćemo tko su nominirani za najvažniju glazbenu nagradu u Hrvatskoj – Porin!

“Nominacije se mogu pratiti putem YouTube kanala Porina, ali i na web stranicama partnerskih medija: Gloria, Večernji, 24sata, Jutarnji, Novi List, Dalmacija danas, Glas Istre, Glas Slavonije, Sound-report, Soundguardian i Mixeta. Hvala kolegama na podršci. Obično saznajemo nominirane na zajedničkom druženju, ali ovaj put je sve online. Nadamo se da ćemo dodjelu najvažnije glazbene statue ipak organizirati kao i prethodnih godina, uživo i s publikom“, rekao je Davor Drezga, izvršni direktor glazbene nagrade Porin.

Za ovogodišnju dodjelu nagrade Porin prijavljeno je čak 214 albuma i 299 skladbi za Pjesmu godine. Ukupno je 36 kategorija i tko će se sve boriti za najvažniju glazbenu statuu ove godine, saznat ćemo u 18h.

Ove godine dodane su i neke nove kategorije, a kod nekih kategorija su nadopunjeni opisi. Osim toga, Najbolji album za djecu je kategorija koja je Odlukom UO Porina iz 2015. godine postala bijenalna. S obzirom na to da je dodijeljena prošle godine, ove godine se ne dodjeljuje. To su neke od novosti ove godine, a koga je struka odlučila nominirati, saznat ćemo večeras”, rekla je Ivana Martinac, glavna tajnica Porina.

Gledamo se večeras  OVDJE!

Sve ostale informacije i novosti o Porinu možete pratiti na službenim stranicama i društvenim mrežama:
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE