LAA će u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti krajem rujna organizirati niz koncerata u dvorištu ALU, limitiranog kapaciteta na svega 400 posjetitelja, pridržavajući se svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka.

Prvi najavljeni je koncert Josipe Lisac, naše najveće pjevačke dive, koja će na intimnom koncertu u ambijentu dvorišta ALU provesti publiku kroz svoj prebogati katalog pjesama, te premijerno u Zagrebu izvesti i aktualni single Daleko. Biti će ovo prvi Josipin zagrebački koncert nakon Šalate iz srpnja 2019., kada je nastupila na rasprodanoj pozornici u centru grada, pred 4.500 ljudi.

Kakvo je vrijeme snašlo koncertnu industriju govorili i podatak da je prvi idući Josipin ZG koncert upravo ovaj ispred Likovne akademije, na niti 10% kapaciteta od tog prošlogodišnjeg na Šalati.

Samo 400 ulaznica po cijeni od 160 kuna u prodaju ide ovaj petak od 09:00h, na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr, Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja, i nisu numerirana, a ostale detalje o eventu možete pratiti na Facebooku klikom OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE