Pannonian Challenge ove je godine preskočio sve prepreke i izazove i stiže na lijevu obalu Drave – najbolje opremljen skate park u ovom dijelu Europe bit će domaćin jedinog sportskog natjecanja u ekstremnim sportovima u svijetu 2020. godine.

Od 12. do 16. kolovoza Osijek ulazi u novu dimenziju sporta, a Pannonian Challenge ugostit će najbolje sportaše iz Hrvatske i Europe.

S obzirom na epidemiološku situaciju s kojom se susreo cijeli svijet, pa tako i sportska scena, organizatori su odlučili kako će ove godine 21. izdanje Pannonian Challengea publika pratiti putem malih ekrana. Uz podršku Sportske televizije i RTL.hr sportski program Pannoniana uskočit će u vaše domove, a najzanimljivije trenutke iza scene moći ćete pratiti i na društvenim kanalima festivala.

 „Iako se svi nalazimo usred najveće krize u svijetu i velikih događaja, Pannonian Challenge će se, za razliku od ostalih sportskih događanja u svijetu ekstremnog sporta, održati u 21. izdanju i to zahvaljujući predanom radu tima, partnerima s puno razumijevanja i svima koji se danonoćno bore s korona krizom. Nakon brojnih konzultacija sa stručnjacima i partnerima odlučili smo održati događaj bez prisutnosti publike. Znamo da će ovu odluku naša publika razumjeti jer želimo poslati poruku da biti ekstreman ne znači biti neodgovoran. Prilagodili smo se novonastaloj situaciji i usprkos svemu u Osijek dolaze najbolji europski extreme sportaši i bit ćemo jedino natjecanje u svijetu koje će se održati u urbanim sportovima na ovoj razini.“ – istaknuo je Jurica Barać, direktor Pannonian Challengea.

Ove godine svima se svijet okrenuo naglavačke – Pannonian Challenge pokazao je da od sporta nije odustao, a „upside down“ perspektiva otvorila je vrata novom doživljaju. Ovo je mjesto na kojemu se svi mogu okušati u ekstremnom sportu, brzo promijeniti perspektivu, prilagoditi se situaciji i pritom se dobro zabaviti.

Glazba i ove godine prati Pannonian priču, za nju nam ne treba gužva, ona je medij koji nas povezuje kada nismo zajedno. Glazbeni program Pannonian Challengea moći ćete pratiti već od srijede kada veliki online party otvaranja Pannoniana donose osječki DJ-evi Omer i Umbo. Njima se nakon srijede pridružuju Oliver, Fullstep Phil, Insolate&Volster te Ilija Rudman i Sly. Glazbenu priču Pannoniana moći ćete pratiti svaku večer na službenim PC kanalima – Facebook stranici i You tube kanalu.

Ove godine ne moramo biti na istom mjestu da bismo bili zajedno – Pannonian i publiku povezuju vrijednosti, novi doživljaj i zajednički interest, a to je najbolji festival ekstremnih sportova.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE