Grupa Vervet objavila je album prvijenac “Dok plačeš i smiješ se” u digitalnom obliku za Dancing Bear.

Novigradski sastav Vervet  predstavlja debitantski album Dok plačeš i smiješ se po prvi puta u digitalnom obliku uz najavni singl “Dobar dan” i prateći video spot.

Album “Dok plačeš i smiješ se”, koji je na jedno mjesto okupio izvrsne goste (Peter Lovšin, Davorin Bogovorić, Zoran Čalić, Leo Anđelković…), nastao je i snimao se u novigradskoj kinodvorani zbog čega se čuje live prizvuk. Pjesme, ukupno 11 koliko ih se nalazi na albumu, skladane su u blues rock maniri, iako sam bend ističe kako se ne drže čvrsto žanrovskih okosnica, već po svom nahođenju stvaraju svoj osebujni glazbeni izričaj. Za produkciju na albumu zaslužni su Leo Anđelković i Denis Makin.

Kao prvi, službeni singl izdvajaju pjesmu “Dobar dan” koja je dobila i prateći video spot snimljen u režiji međunarodno priznate umjetnice Dragane Sapanjoš (dizajn/režija spota), pod vodstvom snimatelja/montažera Danila Cakovića Cakija. Za fotografije sa snimanja spota zadužen je Manuel Paljuh.

“Cijeli album govori o istinitim stvarima koje se oko nas događaju, o lažima političara, spontanoj ljubavi, veselju i tuzi. Zato je album nazvan ‘Dok plačeš i smiješ se’, jer sadržava sve te emocije, sabijene i sakrivene, otpuštene i raspršene u svemiru kojem živimo. U biti, to je ta kontradiktornost koja nas kroz život prati.” – zaključuje Denis.

Album “Dok plačeš i smiješ se” slušajte na svim digitalnim platformama.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE