“Rođen za suze, ja ne znam za smijeh”, otpjeva Goran Bare na početku pjesme i znakovito se nasmije. Njegov jedini grijeh. Nakon Porinom nagrađenih “Nuspojava” Goran Bare & Majke se vraćaju s novim singlom “Rođen za suze”, najava je to novog studijskog albuma.

“Sinopsis spota je zamišljen kao ‘krštenje’, odnosno katarza za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst – rođenja za suze koje ne teku. Crna voda simbolizira godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme zarona i suočavanja sa samim sobom. Naposlijetku te suze koje se ne ispoljavaju van izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot”, razložio je ideju spota redatelj Filip Gržinčić i sjajno zaokružio sve ono što pjesmom Bare poručuje.

“Rođen za suze” najava je novog studijskog albuma Gorana Bareta & Majki. Bare potpisuje glazbu i tekst dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić. Pjesma je snimljena, miksana i masterirana u RSL studiju (Novo Mesto, Slovenija). Spot je sniman u Rijeci, na lokaciji napuštenih bazena na Školjiću koji su pružili savršenu kulisu za idejni scenarij.

Filip Gržinčić o samom procesu snimanja kaže: “Videobroj smo napravili u jednom danu, te iako se čini relativno jednostavnim, pokazao se podosta kompliciranim za izvesti pošto smo morali dopremiti kadu, vodu, stvoriti kišu i sve snimiti u relativno kratkom vremenu jer nije lako biti mokar baš cijeli dan. Goran je bio odličan i u svom stilu je savršeno odglumio i izveo sve naše zamisli.”

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE