Psihomodo Pop predstavlja novi spot za “Bananu”, peti singl s albuma “Digitalno nebo” koji je nedavno ovjenčan i Porinom za najbolji album rock glazbe.

Nakon već dobro poznatih hitova “Sve će biti u redu”, “Ako želiš biti moja”, “Déjà vu” i “Digitalno nebo”, koje su vrlo brzo osvojile radijski eter, publiku i kritičare, Davor Gobac i Psihomodo Pop predstavljaju novi singl pun pozitivne energije kako bi spasili ljeto 2020. da ne bude totalni promašaj – banana.

“Banana” je zabavna rock poslastica idealna za ljeto za koju se Gobac nada kako “neće bit totalna banana”, a pjesmu je opisao u svom prepoznatljivom stilu: “Novi singl grupe Psihomodo Pop s aktualnog albuma Digitalno nebo zove se “Banana”. To je u principu surferska pjesma napravljena na pankerski način. Jedna lijepa, brza i zabavna pjesma o friškom voću.” 

Spot zanimljivom slikom prati atmosferu ove zabavne, osvježavajuće surf-punk ljetne pjesme. Za vizual spota koji odiše punokrvnim pop-artom zaslužan jer redatelj i animator Dalibor Barić. Važnost predstavljanja vizualno atraktivnih spotova za svoje pjesme Psihomodo Pop nastavlja i s ovim spotom gdje su na maštovit i zabavan način dočarali atmosferu navedene pjesme.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE