Hala predstavlja seriju koncerata: Goran Bare & Majke, Jura Stublić, J.R. August, Tram 11, Psihomodo Pop, Bolesna Braća, Vatra i Detour od 1. do 11. srpnja u Zagrebu.

Iako je sve što se događalo posljednjih mjeseci sugeriralo da će ljeto i ljetna događanja biti ‘na pauzi’, vrijeme i okolnosti dopustile su da Zagreb polako uđe u svoje ljeto, ono pravo, a ovom najavom prve velike serije koncerata, čini se da je staro normalno opet tu.

Seriju odličnih koncerata 1. srpnja otvara J.R. August, glazbenik koji je obilježio proteklu godinu novim albumom. Nakon njega, u četvrtak 2. srpnja, na pozornici VRTa nastupit će kultni dvojac Tram 11, koji će doslovno opjevati vrućinu gradskog asfalta. Petak, 3. srpanj rezerviran je bend Vatra, dok će taj ‘blok koncerata’ kulminirati u subotu, 4. srpnja uz Juru Stublića i njegov FILM.

Sljedeći tjedan, 8. srpnja, Bolesna Braća stupaju na scenu, uz ljetno izdanje Luke i Borne, a u četvrtak, 9. srpnja, snijeg, mjesec i sve razloge za ples donosi Detour. Ljetni vikend pun dobre glazbe, u petak 10. srpnja, otvaraju Goran Bare i Majke, a cjelokupni koncept Hale VRT pod nazivom „Summer Point“, u subotu 11. srpnja, zatvara Psihomodo Pop.

Ulaznice za sve navedene koncerte mogu se nabaviti online na www.entrio.hr te na fizičkim prodajnim mjestima sustava Entrio, a osigurana je ograničena količina ‘vikend ulaznica’ gdje je moguća kupnja jedne ulaznice koja vrijedi za sva četiri koncerta u tom tjednom bloku, po vrlo povoljnoj cijeni.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE