Edo Maajka s bendom na afternoon sessionu snimio spot za pjesmu “Kreator” i najavio prvu postkarantensku svirku na krovu MSU.

Nakon prisilnog tromjesečnog mirovanja Edo Maajka se konačno vratio u svoje najprirodnije okruženje – na stage. Edo i njegov bend (Yogi Lonich, Mario Rašić, Toni Starešinić i Mirsad Dalipi) u Kulturnom centru Mesnička su zasvirali popodnevni session, kamerom zabilježili odličnu atmosferu i napravili spot za uvodnu pjesmu s albuma Put u plus – “Kreator”.

“Nakon tri mjeseca korone i odvratnog potresa, konačno smo se našli da malo zasviramo. Odlučio sam snimit taj trenutak i session, i s korona budžetom smo složili video za pjesmu “Kreator”. Idemo stazama Prosinečkog, Bake i drugih velemajstora, minimalni ulog, a maksimalni učinak.” – kaže Edo.

Nije lako izdvojiti najbolju pjesmu s albuma, ali za tim zapravo i nema potrebe. Svakom pjesmom priča o godinama koje su prethodile Putu u plus, a o “Kreatoru” Edo kaže: “Pjesma mi je jako bitna, zato i otvara album “Put u plus”. Govori o preuzimanju odgovornosti za svoj život, a ne traženju krivaca za ono što smo iskreirali za sebe.”

Za mix i mastering zaslužan je Miro Vidović (studio Morris Zagreb), a za editing Neven Marinac. Na videu su radili Hrvoje Baudoin (Dostava zvuka) i Hrvoje Zubović, a montažu je odradio Hrvoje Baudoin.

Upravo će njegovu publiku najviše razveseliti vijest da Edo i bend sviraju 18. srpnja na krovu zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti. Bit će to prva svirka nakon prisilne koncertne pauze, stoga odmah zabilježite datum.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE