Osječki legendarna punk-rock grupa Gužva u 16-ercu u 2020. godini predstavlja nam puno noviteta – osim nove postave, objavili su i prvu pjesmu i videospot u novom, ali ipak prepoznatljivom Gužvinom zvuku.

Gužva u 16-ercu objavila je novi singl i videospot “Bez oružja“, kojim istovremeno predstavljaju novu postavu – tu su pioniri grupe Igor Dmitrić Muto kao pjevač i Kristijan Jelinčić Jela kao gitarist, a pridružuju im se i Hrvoje Majetić Hrca na bas-gitari i Alen Leko Alien na bubnjevima. Pjesmu potpisuje gitarist Jela – tekst i glazba potpuno su u duhu onoga na što vas je Gužva u 16-ercu navikla prethodnih desetljeća. Pjesmom “Bez oružja” najavljuju novi studijski album u izdanju Croatia Recordsa koji bi trebao izaći do kraja ove godine.

Kako kaže ekipa iz benda, pjesma „Bez oružja“, prati doživljaje entuzijastičnog junaka koji, unatoč dobrim namjerama i izostanku vidljivih supermoći, gotovo uvijek izvuče deblji kraj suočavajući se s različitim izazovima na osječkim ulicama.

Spot za novu pjesmu “Bez oružja” radili su Krešimir i Luka Pejić iz Višnjevca (udruga Novi film), s kojima je Gužva ranije surađivala na odlična dva spota: “Misli lake a riječi teške” i “Arene”.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE