Splitski punk rock bend Špurijus predstavljaju drugi singl “Psihički nestabilna”, koji će se naći na nadolazećem debitantskom albumu.

Za razliku od prvog singla, tematika teksta Psihički nestabilne manje je lokalnog, a više univerzalnog karaktera s jasnom, sažetom i nedvosmislenom porukom. Iako se ovih dana mahom objavljuju spotovi snimljeni u karantenskim uvjetima, Špurijusi su spot uspjeli snimiti neposredno prije proglašenja mjera o socijalnom distanciranju, a nastao je u režiji Ratka Ilijića.

U glavnoj se ulozi našla Klara Mucci, uz sparing podršku osnivača benda Lea Murgića.

Pjesma je snimljena početkom 2020. godine u splitskom studiju Bozon, pod producentskom palicom Saše Antića, te uz snimateljsku pomoć Dina Siriščevića i Borisa Ždere. Navedena ekipa je, uz logističku podršku ostatka ekipe iz The Plejsa, zaslužna za kompletan rad na drugom albumu benda, koji bi trebao ugledati svjetlo dana do kraja tekuće godine.

Uz ustaljenu postavu benda na pjesmi gostuju Frane Mihalj (truba) i Damjan Grubić (trombon), inače članovi splitske grupe Justin’s Johnson, te Sana Perić i Klara Mucci na pratećim vokalima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE