Pjesma “WELP” premijerni je singl grupe Lovely Quinces.

Grupa Lovely Quinces oformila se samo za nastup na stadionu Šalata prije Skunk Anansie, ali su, na valu odličnih kritika i dobrog zajedničkog funkcioniranja odlučili nastaviti raditi. Peteročlani bend, osim Dunje Ercegović, čine Anja Tkalčec iz Punčki na basu, Leonard Klaić na bubnjevima iz She Loves Pablo, Mark Mrakovčić na prvoj i Dimitrije Đokić na drugoj gitari.

Singl “WELP” nastao je na kosturu pjesme koju je donio Mark, a bend je razradio na probama. Nova pjesma slijedi prethodne Dunjine singlove “End Of the Bridge”, “Sick In The Head”, “Not Right” i, pogotovo, “Meet Me In Moscow” u kojem je dala naslutiti odmicanje od samostalnog, akustičnog, kantautorskog zvuka i približavanje punokrvnom električnom bendu.

Produkciju “WELP” potpisuju Leonard Klaić i Mark Mrakovčić, s tim da je Leo zaslužan i za snimanje i miks, a Mark za mastering. Zanimljiv videospot, inspiriran stanjem u kojem se nalazimo i Tiger King pandemijom realizirao je Filip Romac, član 73collectivea, koji je radio spot za pjesmu “Meet Me In Moscow”.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE