Što se sve događa na velikoj europskoj turneji jednog benda otkrivaju zagrebački groove rockeri She Loves Pablo u novom videospotu za singl “Operator”.

Videospot sniman i režiran od strane Hrvoja Baudoina sadrži kadrove s prošlogodišnje, dosad najveće europske turneje benda koja je obuhvatila Švicarsku, Francusku, Nizozemsku, Njemačku, Austriju i Sloveniju. U spotu se na trenutak pojavljuje svjetski poznati glazbenik Eagle-Eye Cherry, koji se našao u publici na Pablovom koncertu u Francuskoj, a potom je prišao bendu i tražio da se s njima fotografira.

“Operator” je drugi singl s albuma “Death Threats From Future Self” čije je vinilno izdanje moguće od danas nabaviti online na stranici Dirty Old Shopa po cijeni od 100 kuna. Digitalno izdanje dostupno je putem Youtube kanala i Bandcamp stranice benda, kao i na svim streaming servisima.

Velika koncertna promocija albuma prebačena je na 23. svibnja u Boogaloo, a njeno održavanje ovisit će o pandemijskoj slici i situaciji te odlukama nadležnih tijela o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti. Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti isključivo online u sustavu Entrio. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 60 kuna.

FB EVENT

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE