Nakon objave singla “Ispod punog mjeseca”, Matt Shaft nastavlja u sličnom tonu i objavljuje “Tebi je bolje sada” uz pripadajući videospot koji je režirao Marko Dalić (Red Eye View).

Matt Shaft, pravim imenom Matej Magdić, je mladi hrvatski kantautor, čiju glazbu često možemo susresti na ulicama diljem zemlje, gdje nastupa kao ulični svirač, a svoj stil opisuje kao mješavinu pop, country i indie glazbe uz dozu elektronike. Karijeru je započeo objavljivanjem obrada poznatih pjesama na violini, a u prosincu 2018. objavio je debitantski album ”Young”, s autorskim pjesmama na engleskom jeziku.

“Tebi je bolje sada” je druga stvar koja će se nalaziti na debi albumu na hrvatskom jeziku koji se očekuje na jesen tekuće godine.

Nikad nisam slušao jedan žanr muzike tako da nisam osoba koja se i kod komponiranja muzike želi ograničiti na jedan stil. Novije stvari će biti malo drugačijeg prizvuka, posebno zbog utjecaja zanimljivih elemenata današnje pop scene. Sve što mi se sviđa i što mom uhu dobro zvuči, naći će se u mojim pjesama. Tako da svakako očekujte raznovrsan album. ” – kaže Matt.

Za mix i master je zadužan Filip Vidović iz MatterHorn Music studija u Zagrebu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE