Ovoga proljeća Mangroove & pocket palma zovu vas na ples i dijele ljubav, a rezultat njihove suradnje objavljen je u obliku pjesme “Voli me”.

Pjesma Voli me nastala je još negdje u proljeće 2019. godine, no tražili smo pravi tajming i pravi muški vokal za ovu suradnju i tako su se posložile stvari da smo upoznali Pocket Palmu koju čine Anja i Luka sa svojim odličnim retro stvarima i vlastitim zvukom i onda se posložilo da bi nam Luka baš super legao kao taj muški vokal koji smo tražili.” – otkrila je Željka Veverec.

Suradnja s Mangrooveom se rodila prije nekoliko mjeseci i krenula je jako prirodno. Željka i Toni su jedni od najugodnijih ljudi koje smo na sceni upoznali, tako da je ova slatka pjesma bila super medij za zbližavanje. Željkin i moj glas divno djeluju skupa u ovoj retro dance baladi i jedva čekamo da svi čuju! ” – oduševljenje suradnjom ne skriva ni Luka.

Spot za pjesmu “Voli me” radili su Sanja Šantak i David Peros Bonnot.

Htjeli smo da kao i stvar bude opušten, neopterećujuć i razigran. Svi smo se našli u jednom gradskom pothodniku u kasne noćne sate i plesali uz stvar, što je znalo biti baš smiješno osobito kad bi nas prekinuli slučajni prolaznici. Luka i ja smo se na trenutke i smrzavali, ali sve smo to super podnijeli uz odličnu ekipu.” – izjavila je Željka.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE