Ususret proljeću, kantautorica Luce objavila je pjesmu uz koju će mnogi parovi raznih generacija zaplesati. Pjesmom “U sjećanju” najavljuje drugi studijski album čiji je izlazak planiran za prvu polovicu iduće godine.

Tekst pjesme potpisuje Luce dok je na glazbi udružila snage s Markom Mrakovčićem. Ovo nije njihova prva suradnja, naime na samom početku u realizaciji njenog debitantskog EP ‘U bojama’ Mark je bio potpisnik svih aranžmana i produkcije.

Svoj obol pjesmi dao je i Lucin bend koji ju je studijski odsvirao, Filip Pavić na gitari, Marino Vinja na basu, Vibor Čerič na klavijaturama i Edi Grubišić na bubnjevima, uz pomoć saksofoniste Luje Parežanina i trubača Mate Picukarića za čiji je puhački aranžman zaslužan Filip Pavić.

“Poruka pjesme je da su nama bitne i voljene osobe u životu uvijek prisutne u nekom obliku, jer dok god smo mi živi, sjećanja i uspomene na njih žive s nama, pa čak i onda kad oni više fizički nisu tu.” – istaknula je Luce.

Pjesma ima i svoj prateći video broj u režiji talentiranog Dinka Šimca odnosno Beyond Pines ekipe. Kadrovi su snimani u prostorijama Doma za starije u Koprivnici, a glavni akteri su dva plesna para, agilni i duhom mladi 80 godišnjiumirovljenici gospođa Ana Vukmanić  i gospodin Alojzij Talac te mlađi Andrea Vozila i Mario Švigir.

“Snimanje ovog spota je prošlo u vrlo pozitivnom ozračju i za mene vrlo emotivno i inspirativno vidjevši stariji par koji bez obzira na godine još uvijek ima isti plam i iskru u oku, a i više energije i elana nego mnogi mlađi parovi, što dokazuje da godine ne moraju biti ograničavajući faktor ako se povodimo mladim duhom.” – zaključuje autorica.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE