Ivan Vranković Ive video spotom za pjesmu “Potpuno Sami” predstavlja istoimeni album nesvakidašnjeg sentimentalnog pop zvuka.

“Potpuno Sami” pjesma je laganog 3/4 ritma, prozračnih harmonija i melodije koja prati dinamiku stihova, a nastala je u trenutku promišljanja o prolaznosti života. Koliko smo spremni prihvatiti kompromis i suočiti se sa preprekama života? Hoćemo li naći mir u zagrljaju voljene osobe ili će nas vlastiti ego i sebičnost ostaviti potpuno same? Poruka pjesme ide u smjeru iskrene ljubavi, strasti i emocije kao jedine prave istine” – rekao nam je Ive.

Cijeli album slušaj na Youtubeu:

Ive – Potpuno sami (full album 2020)

Video spot je sniman u Hangar studiu u Zagrebu,a u njemu se uz Ivana Vrankovića pojavljuje mlada glumica Petra Spaći. Za režiju je odgovoran Matijas Knežević, a kao podrška i asistent kamere Dinko Bošnjak.

Glazbu i tekst potpisuje Ivan Vranković Ive, a aranžman Ive i Silvio Pasarić u čijem je studiju album snimljen te koji je uz nekoliko instrumentalnih dionica odgovoran i za produkciju.

Ive na svom prvom kantautorskom albumu kroz stihove obrađuje sve teme ljudske prirode na osebujan način koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Album “Potpuno sami” objavljen je u izdanju izdavačke kuće Sipa Music, a možete ga poslušati na svim digitalnim glazbenim platformama.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE