Desetak godina nakon što je povukao prve, tada još uvijek nevine korake, zagrebački bend K’o Zmaj u najnovijoj postavi okreće novu stranicu. Na njihovim službenim kanalima objavili su lyric video za pjesmu “Kao i obično”, koja bi trebala predstaviti neki novi zvuk, ali i spomenutu novu postavu benda.

 

Njegovi trenutni članovi su Ozren Jurić (vokal, gitara), Goran Lenac (gitara, flauta), Eldar Keskin (bas) te najnoviji član na bubnjevima, Mario Katušić. Bend je i dalje spreman primiti još jednog gitarista, no trenutno rade u ovoj postavi te u njoj najavljuje i skorašnje nastupe, ali i još neke pjesme koje će slijediti put gore spomenute.

Pjesma predstavlja jedan odmak prema ozbiljnijem i konkretnijem zvuku, posebno ako se usporedi s albumom koji je ovaj bend izdao 2015. godine i koji je donio jedan vedri i zanimljivi, ali još uvijek nedefinirani zvuk. Kako sami članovi benda kažu, njihov žanr se može definirati kao alt rock, no nemaju straha od lutanja u razne žanrove glazbe, kao što ne mogu pobjeći niti od uvijek privlačnog zvuka punk rocka.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE