U osječkom klubu Exit ove se subote, 25. siječnja, priprema večer pod nazivom “Rock za Klasje”.

“Rock za Klasje” je koncert humanitarnog karaktera pomoću kojeg bi se skupila sredstva za pomoć štićenicima osječkog Dječjeg doma Klasje. Preciznije, skupljat će se sredstva za stjecanje vozačke dozvole, nastavno na neke dosadašnje akcije.

Na događaju će nastupati osječki bendovi Hysteria, Jade Skye, Pullover, Rovovsko Stopalo te Igla i Ziherice. S obzirom da je event humanitarnog karaktera, sav prihod od ulaza (simboličnih 20 kuna za pet bendova!) ide za prikupljanje sredstava za vozačku dozvolu korisnice Doma.

U 2019. godini pokrenuta je akcija istog cilja te su prikupljena sredstva za punoljetne korisnike doma. Međutim, u međuvremenu je još jedna štićenica napunila 18 godina i ima veliku želju položiti vozački ispit, što će joj uvelike povećati i konkurentnost u prijavama za poslove i biti sljedeći korak u budućnost i samostalnost. Osječki bendovi odlučili su na svoj način podržati ovu hvalevrijednu inicijativu te organizirati humanitarni koncert, a i sama inicijativa uklapa se u kampanju Slavonskog radija „Kampanja za život mladih vozača“, jer smatramo da je edukacija jedini lijek nedavnim događanjima i crnoj prometnoj statistici Osijeka u posljednje vrijeme.

Tko nije u mogućnosti doći na svirku, može akciju podržati izravnom uplatom sredstava na žiro račun Klasja, IBAN: HR3223900011100015088 uz napomenu „Za vozačku dozvolu“.

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE