Srpski punk/metal/rock bend, Mortal Kombat ponovno dolazi u Zagreb!

Nakon što su prošle godine ispunili Močvaru do maksimalnog kapaciteta, ove godine nam ponovno stižu i to na svoj najveći samostalni koncert u Hrvatskoj – u zagrebački Boogaloo. Mortal Kombat već godinama na domaćoj sceni štuje kultni status beskompromisno “tvrdog” benda.  Na sceni žare i pale već 11 godina bez ikakvih znakova usporavanja, a publika diljem regije ih najviše voli zbog njihovog, već spomenutog, tvrdog zvuka i direktnih tekstova sa satiričnim načinom iznošenja oštrih kritika modernog društva. 

Od osnutka2009. godine, izdali su  su četiri studijska albuma i jedan uživo. Posljednji album prikladnog naziva, „Decenija”, izdan prošle godine. Sami članovi benda su ga opisali kao “žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada” album.

Uz dosad najkvalitetniju produkciju, album je i pomicanje prema ozbiljnijoj tematici, uz blagi odmak od humora u odnosu na ranija izdanja. Dostupan je za besplatan download na službenoj stranici benda. Najavljeni koncert 28. ožujka u Zagrebu bit će i prva postaja benda ove godine u Hrvatskoj, iza čega im slijedi i već potvrđeni nastup u kolovozu na ljetnom open-air festivalu Ferragosto JAM na Orahovačkom jezeru.

ULAZNICE:
U pretprodaji 50 kuna, na dan koncerta 60 kuna. Pretprodajna mjesta:
• Dirty Old Shop (Tratinska 18)
• Rockmark (Berislavićeva 9)
• Entrio.hr – http://bit.ly/mortal_kombat_zg

FB događaj; Mortal Kombat // Boogaloo // 28.03.

Share.

About Author

Pišem posvuda. Stalkaj me na instagramu; /gogowantsgainz

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE