Slavni britanski redatelj Christopher Nolan, jedan od najinovativnijih filmskih autora današnjice, predstavio je prvi trailer za svoj novi film pod nazivom TENET, čiji izlazak se očekuje na ljeto 2020.

 

 

Od glumaca, glavnu ulogu tumači John David Washington, kao špijun koji, nakon što dokaže svoju lojalnost štiteći kolege, dobije zadatak prevencije trećeg svjetskog rata.

Osim njega, pojavljuju se Robert PattinsonElizabeth DebickiMichael Caine, Kenneth Branagh i Aaron Taylor-Johnson. Laureat Oscara i Grammyja, Ludwig Göransson (Black Panther, The Mandalorian) potpisao je glazbu, obzirom da je Nolanov stalni suradnik Hans Zimmer bio zauzet snimanjem glazbe za Villeneuveovu adaptaciju romana Dune Franka Herberta.

Sam Nolan rekao je da se radi o njegovom dosad najambicioznijem projektu obzirom da se snimao u sedam država, s ogromnim pripadajućim aparatom i budžetom od 225 milijuna dolara (dok je, recimo, Interstellar imao budžet od 165 milijuna dolara). Točan datum izlaska je 17. srpanj 2020. godine.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE