Novim bendom SACHER’ i objavljenim albumom ‘Biser, ambra, jantar’, Srđan Sacher nakon 20 godina ponovo oduševljava ljubitelje novog vala, ali i nove generacije željne povratka u neka bolja prošla vremena.

Ako je itko ikad znao šarmirati stihom i glazbenom prilikom na ovoliko opušten način, dalje od Sachera nije trebalo tražiti, piše Anđelo Jurkas, jer osobenjak Srđan Sacher na najbolji mogući način pokazuje što znači imati autorski štih i pečat kojima ostaje dosljedan i nakon 40 godina na sceni.

Iako nakon Haustora i Vještica više nije planirao izdavati, potreba za stvaranjem, kaže, danas mu veća je nego ikad, a na izdavanje novih pjesama ‘naterali’ su ga supruga, muzičari koje cijeni i s kojima je želio surađivati, ali glavni krivac zašto se dogodio album ‘Biser, ambra, jantar’, priča nam Sacher, je mačak Picek.

„Svaka čast mojoj ženi i muzičarima, ali mačak je glavni razlog da se ovaj album dogodio. Taj mačak je toliko drago stvorenje da smo odlučili više ne putovati da ga ne izlažemo nepotrebnom stresu. Da nema njega, vjerojatno bi sad bili u Portugalu, a ovog albuma ne bi bilo. Dakle, ako vam se album dopada, osoba koju trebate pohvaliti je Friedrich Albert Omar Freikater von Parkplatz. Za osoblje, Picek“.

Uvertira u novo dugosvirajuće glazbeno remek djelo započelo je objavom singla i spota ‘Mene nisi nikad volila’, a drugim singlom ‘Vrijeme stalo’ album je konačno objavljen. Osim što nas 7.11. u Boogaloou  čeka koncertna promocija novog glazbenog izdanja uz presjek najvećih hitova od vremena Haustora i Vještica, Sacher priprema i intimniju svirku 25.10. u Vinyl baru (Bogovićeva 3) za najveće fanove starog i novog zvuka Srđana Sachera. Kupnjom ulaznice za koncertnu promociju u Boogaloou, prvih 50 kupaca besplatno ulazi na svirku u Vinylu!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE