Nakon što je 2017 objavila videospot za pjesmu “Barren Land“, u koji je ubacila Hrvatskog premijera (i to bez prethodne konzutacije s istim), ovaj put je uhvaćena kako, zajedno sa vjernim suučesnikom, D. Belančićem (21), devastira cvijeće i drveće u parku Ribnjak u Zagrebu.

 

Kako doznajemo, u pitanju je bila promocija singla “Selfless“, kojim najavljuje istoimeni predstojeći album, drugi po redu u karijeri. Na poprištu smo zatekli i studente iz Nizozemske koji su, u krivo vrijeme i na krivom mjestu, završili u spotu, natjerani da pjevaju refren na engleskom, jer ipak je to, kako kaže Billie – svjetski jezik.

Ne sumnjamo da će i ovaj singl biti jednako popularan kao i prethodni, “Barren Land” koji je izašao 2017, spot koji na You Tube-u broji već više od 3000 pregleda.

Lokacija: park Ribnjak, Zagreb
Snimatelj: Dominik Belančić

Glumci: Melchior Beernink, Oscar de Leeuw, Michelle Lambertus, Nina Winkel, Lukas Wagterveld, Myrthe de Beer, Liz Lambooij, Jelle Thissen, Jiska Antonis, Sanne Donkers, Joëlle Manders, Jody Scholten, Lotte Raeds, Dongcai Roelofs, Loes van de Weijer, Pien van Iersel, Daniëlle Peeters, Lisa Strengers

LINK ZA SPOT

O snimatelju:

Nezavisni filmaš, primarno snimatelj iz Sinja. Interes za film od malih nogu te je on rastao nakon prvog snimljenog filma još u osnovnoj školi. Uslijedili su razni drugi projekti te on ubrzo postaje član Kinokluba Split gdje asistira na raznim radionicama i sudjeluje na mnogim snimanjima.

Godine 2015. snima svoj prvi spot za pjesmu “Gljive” benda Darkvud, koji je poslužio kao odskočna daska za mnoge druge spotove i suradnje s izvođačima poput M.O.R.T., Billie Joan, Eto

Na svakom projektu nastoji koristiti nove tehnike i eksperimentirati s istima da bih poboljšao kvalitetu, voli si postavljati izazove te zbog toga ima poprilično tehnički pristup radu.
Ukratko, snima s ljubavlju.

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE