Hip Hop večer uz Ajs Nigrutina u Vintage Industrial Baru.

Kraj ljeta sad već u nekom pravilu u Vintage Industrial Baru bude rezerviran za Ajs Nigrutina ili njegov Bad Copy, pa tako nakon dvije godine Ajs nam se vratio sa solo stvarima i u pratnji Timbea odradio sličan nastup kao onaj prije dvije godine. Ajs Nigrutin je stvarno unikatna pojava na prostorima bivše države, svojim pomno biranim rimama, urnebesnom pojavom na pozornici i ležernim stilom već dugi niz godina puni klubove i dvorane diljem Balkana. Za razliku od posljednjeg nastupa u Vintageu sinoć je Ajs bio malo izgubljen, ali je svejedno to bila jedna sasvim u redu hip hop večer.

Uz nekih desetak minuta kašnjenja Timbe i Ajs izlaze pred ispunjenu dvoranu Vintage Industiral Bara i set od nekih 75 minuta otvaraju pjesmom Izlazim kod mosta. Kajmak i Katran i Oklagija su uspostavili ton večeri, a taj ton nažalost nije bio dobar. Ajs je nažalost malo pretjerao opijatima tu večer pa je u par pjesama zaboravio tekst, Masno sve je probao izvesti dva puta, a par puta je Timbe uskakao i spašavao stvar. Ajs Nigrutin inače vlada pozornicom i drži energiju nastupa na visokim razinama, ali ovaj put je ipak malo zakazao.

Papučar G je bila pun pogodak pa je dobar dio pjesme publika odradila zajedno u glas sa Ajsom. Puftam iz mishtoja i Jagodice Sondice su bile mislim jedine dvije stvari koje nije izveo na zadnjem nastupu u ovoj dvorani. Kilo granja lešim, E dje si i Bekam su sve dobro znani hitovi koje je publika puno bolje prihvatila od nekih drugih pjesama koje su bile izvedene sinoć. Osim svojih solo pjesama naravno da se moralo naći vremena i za najveće hitove Bad Copyja, pa su tako Esi mi dobar i modificirana Džastin Biberi koja je sinoć izvedena kao Haris Džinović raspametili publiku. Ljuti načos i Spejs Nigrutin su polako označili i kraj druženja sa Ajsom, pa se uz još koju stariji stvar Ajs oprostio od Vintagea za ovu godinu, a Timbe je nastavio zabavljati publiku tijekom ostatka večeri.

Nije ovo bio Ajsov najbolji nastup, ali isto tako večer je bila ispunjena dobro znanim hitovima, klasično urnebesnim šalama Ajsa i sve u svemu pozitivnom atmosferom. Neće dugo proći do sljedećeg nastupa Ajs Nigrutina u Zagrebu, pa se samo treba nadati da će Ajs biti u ponešto boljem stanju.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE