Ovogodišnji Urban Fest Osijek (dobro znani UFO) održat će se 13. i 14. rujna na lijevoj obali Drave kod katakombi.

Uz već zanimljiv glazbeni program, kojeg čine Vojko V, Kandžija i Gole žene te High 5, lineupu se pridružuju i veliki Darko Rundek i njegova Ekipa te beogradski Repetitor.

Darko Rundek dolazi sa svojom družinom koju je oformio 2017. godine povodom turneje 20 godina od izdanja legendarnog albuma “Apokalipso”, te je okupio renomirane mlade glazbenike poput Roka Crnića, Silvia Bočića, Ane Kovačić, Mire Manojlovića, a tu je i stara klapa koju čine Isabel, Igor Pavlica i Dušan Vranić Duco. Dok spremaju nove pjesme, osječka i slavonska publika imat će priliku u drugačijem ruhu doživjeti bezvremenske hitove iz Rundekove solo, Cargo i Haustor faze, a možda se tu nađe i pokoja nova pjesma.

Karizmatična beogradska garažna post punk trio družina Repetitor svojom će moćnom i sirovom energijom dobro oznojiti vaša tijela, a neodoljivim prljavim riffovima osvojiti vaša srca.

Organizaciju festivala još jednom će provesti Kreativna agencija Adverta s ciljem da se nadmaši prošlogodišnja posjeta, proširi još bolji glas o sjajnom festivalu i najvažnije, da se publika nezaboravno provede.

Službeni event pogledajte OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE