Ono što se dugo nagađalo, dobilo je i svoju službenu potvrdu od samih organizatora – Ultra Europe seli se sa Poljuda na obližnji Park Mladeži.

Već mjesecima kruži po raznim kuloarima kako Ultra Europe seli sa Poljuda, no nitko na te tračeve nije pretjerano reagirao pošto ih se viđa svake godine u ovo vrijeme. No ova godina je drugačija po tome što očito će se selidba zaista i odviti, i to ni više ni manje nego u obližnji Park Mladeži, a vjerodostojnost izjave potvrdili su sami organizatori Ultra Europe, tvrtka MPG Live.

– U ovom trenutku mogu potvrditi da će se festival ULTRA Europe u naredne četiri godine održati na stadionu Park Mladeži. Nova lokacija je prostranija i veća što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja. Dogovor je postignut u suradnji s Gradom Splitom te Javnom ustanovom “Športski objekti Split”, a vjerujem da ćemo zajedničkim naporima Park Mladeži razviti u vodeću sportsku i event lokaciju u regiji. Otvaramo novo poglavlje festivala ULTRA Europe koji će i u narednim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu, rekao je Joe Bašić, organizator i direktor tvrtke MPG Live.

Ultra Europe ove godine se održava od 12. do 14. srpnja.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE