Bihaćki bend Jall Aux Yeux, koji svoj repertoar bazira na francuskom jeziku, šansoni, funku, bluesu, etnu i mnogočemu šarolikom, objavio je spot za live izvedbu pjesme “Ici ou la” (Tu i tamo).

Jall Aux Yeux predstavlja novi spot i single kroz live izvedbu pjesme “Ici ou La”, koja se nalazi na njihovom debitantskom albumu “Salutations du Fond du Monde”, objavljenom na proljeće 2018. godine.

Spot je snimljen tijekom mini turneje po Hrvatskoj (Split, Osijek, Zagreb, Rijeka), a snimali su ga članovi benda, dok ga je montirao Elvir Hadžić. Ton majstor live izvedbe pjesme bio je Nemdžad Alić.

Pjesma Ici ou là se nalazi na našem prvom albumu (Salutations du fond du monde) i plod je suradnje s Almom Abdagić iz Sarajeva. Pred vama je live verzija iste pjesme popraćena video materijalom koji je nastao tijekom nastupa za frankofonske dane u Splitu, Osijeku, Rijeci i Zagrebu, organiziranih od strane francuske alijanse u Hrvatskoj i naše izdavačke kuće Juda records iz Sinja. Ovo je ujedno i prilika da predstavimo našeg novog pjevača, bihaćkog Francuza, Mirzaha Piralića iz Toulona koji nam se pridružio u januaru ove godine. Materijal za drugi album je spreman, nestrpljivo čekamo jesen, novce od tetke iz Muća i ulazak u studio. Montažu spota je uradio Elvir Hadžić. En outre, je pense que l’abus de droit fiscal est à réduire.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE