Mile Kekin dolazi s bendom u dvorište The Garden Brewery u četvrtak 30. svibnja. Na nastupu će im se pridružiti kantautorica Luce, a bit će to dan rezerviran za druženje nakon posla uz craft pivo i poseban menu na Žitnjaku.

Frontmen Hladnog piva u ulozi kantautora predstavlja samostalni album Kuća bez krova, koji mu je osigurao dvije nominacije za Porin – za Album godine i Najbolji album rock glazbe, a u pivovaru dolazi u punoj postavi s pratećim bendom.

Kuća bez krova, priča je o Kekinu, njegovom djetinjstvu, odrastanju, o krivim ženama i pravoj ženi. Autorski i dijelom autobiografski album obilježili su singlovi Reno 4, nominirana za pjesmu godine na prošlogodišnjem Porinu i mjesecima jedna od najslušanijih u Hrvatskoj, zatim Putni Atlas, kao i Takav par, Atlantida i Samo moja. Svoje intimno djelo Mile je zamislio kao svirani film s deset scena i jednim glavnim likom koji liči na njega.

Kekina prate Danko Krznarić na gitari, synthu, klaviru i Hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić za bas gitarom. Uz  stvari s novog albuma, Mile će s bendom odsvirati i neke stare pjesme iz njegove prve solo faze kao što su Dolje je bolje, Maslina ili U dva oka. Pridružit će im se talentirana Luce, jedno od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene sa svojim impresivnim i magičnim vokalom.

Gardenov glavni kuhar chef Marko Palfi za ovu je priliku osmislio menu koji će se služiti u dvorištu pivovare na Barbaq štandu, a čeka vas selekcija burgera i sendviča, dok na sve to dobro sjeda Gardenovo pivo koje će se točiti odmah s izvora. Druženje na Žitnjaku će započeti Tomo Šunjić s DJ setom, a vrata se otvaraju već u 17:00, dok koncert počinje u 20:00. Glazba, hrana i pivo, u vrtu Gardena na Žitnjaku odlična su kombinacija i poziv za druženje ovog četvrtka nakon posla.

Ulaznice su u pretprodaji 50kn, dok će na ulazu biti 70kn, a dostupne su u sustavu Entrio.hr i na njihovim prodajnim mjestima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE