Našički reper s osječkom adresom Vanja i bend sastavljen od osječkih glazbenika Nešvil Funk objavili su pjesmu “Kulenove seke”, kojom najavljuju debitantski album.

Vanja i Nešvil Funk objavili su pjesmu “Kulenove seke” kao odu čvarcima, kulenovim sekama, kul(i)enu, slanini, masti i ostalim slavonskim delicijama, a istovremeno pjesma najavljuje i debitantski album grupe “Vanj Love”, koji će izaći u okrilju Croatia Recordsa.

Za spot je zaslužan Phantography, dok je pjesma snimana u Hard Work Studiju iz Požege, a produkciju, mix i mastering potpisuje Ante Akrap.

Vanju Hrvoja Dražića već smo mogli vidjeti kao beatboxera i repera, a iza njega je samostalni album “Iza kapije”, dok je s Nešvil Funkom krenuo raditi prije nekoliko godina. Jedan je od članova a capella sastava “Akvarel”, uz kolegu i kolegicu iz Nešvil Funka, Tomislava Jambrešića i Neru Mamić. Tin Mihić, basist te Antonio Benkotić na bubnjevima sviraju zajedno u sastavu Syndrome, a Fran Trauber između ostalih svira i u bendu Lethe.

Trenutni postav Nešvil Funka čine:

Vanja Hrvoje Dražić (MC)
Tin Mihić (bass)
Fran Trauber (gitara)
Tomislav Jambrešić (synth)
Antonio Benkotić (bubanj)

Nera Mamić (gostujući vokal)
Tea Žagar (gostujući vokal)

————————————————————————————————————–

Bend ove godine, osim albuma, priprema i nekoliko ljetnih koncerata, između ostalih tu su i nastupi na festivalima Osječko ljeto kulture i Urban Fest Osijek, nastupi u Đakovu, Valpovu, Požegi, Donjem Miholjcu…o svim pojedinostima koncerata bit će više informacija uskoro.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE